Data: 24 października
Godzina: 19:00
Miejsce: Restauracja Le Gosse, ulica Uniwersytecka 1, Wrocław
Wszystkie miejsca na nasz wieczór są wyprzedane. Będziemy czekać na Gości podczas kolejnych wydarzeń w naszej restauracji.
Zapraszamy do spędzenia romantycznego wieczoru we francuskiej atmosferze z naszymi szefami kuchni Nikitą Molodtsovem i Antonem Nemirovichem.


Czeka na Ciebie wykwintne nowe menu, któremu towarzyszyć będą starannie wyselekcjonowane wina od Andrija Varchenko, sommeliera Enoterry z doświadczeniem w restauracji nagrodzonej gwiazdką Michelin. Wybierze dla Was wybitne wina, które perfekcyjnie podkreślą smak próbowanych przez Was dań.
Menu na wieczór:
- Pieczone papryczki Padrones z sosem Béarnaise i anchois
- Pieczone Roucoulons z chutney jabłkowym i szafranem, bagietka
- Trzy rodzaje przegrzebków w różnych stylach
- Filet Mignon z warzywami sezonowymi i truflami
- Tarta Tatin z kremem Chantilly
Jesień w Paryżu to przytulne wieczory, ciepłe światło, romantyczna muzyka, wykwintne dania i kieliszki wina z ukochaną osobą.


Zanurz się w tej przytulnej i romantycznej atmosferze w restauracji Le Gosse
Opłata za uczestnictwo: 300 PLN od gościa.